Egészség - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Egészség -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501
Egészség

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.2°C

Holnapi időjárás

-2°C - 1°C

Egészség


 

Ayurveda

Az indiai egészségtan maga az élet tudománya. Segít a betegségek megelőzésében és a gyors gyógyulásban, ráadásul szépít is. Ha felborul szervezetünkben az egyensúly, azt testünk általában betegségekkel jelzi. Az ájurvéda méregtelenítő módszereinek, valamint fiatalító kúráinak szerves részét képezik a masszázskezelések, mint például az abhyanga, thalodal, shirodhara, vagy az udwarthanam alakformáló masszázs.

Részletes leírás

   
Állapotfelmérések

A szakembereink által összeállított egészségmegőrző programok sikere nagyban függ attól, hogy mindenki az alkatának, testi adottságainak megfelelő kezeléseket kapja meg. Ehhez nyújtanak segítséget a különböző állapotfelmérések (Biofit-teszt), melynek során átfogó képet kaphatunk testünk teljes állapotáról. 3 állandó szakorvosunk tapasztalata garanciát jelent minden vendégünk számára.

Részletes leírás

   
Böjt

A 10 napos Buchinger és Lützner féle léböjt kúra egy alacsony kalóriatartalmú ivókúra, melynek a test méregtelenítése a célja. Az előzetes orvosi vizsgálatot követően folyamatos szakmai felügyeletet és segítséget kapnak a kúrázók. Az egészséges életmód kialakítását és megvalósítását segítő előadások mellett speciális masszázsok, méregtelenítő testkezelések és az immunrendszert erősítő fényterápia is elősegíti a program hatékonyságát.

Részletes leírás

   
Hévízi gyógykúra

A hévízi gyógykúra hatása komplex, amelyben pontosan meghatározott szerep jut a víz hőfokának, kémiai összetételének, az iszapnak, a levegőnek, az éghajlatnak. A gyógykúra igénybevétele előtt minden esetben orvosi vizsgálat szükséges, ahol a mozgásszervi panaszok felmérésén túl a szervezet általános állapotát is ellenőrizzük (szív- és keringési rendszer, vérnyomás, esetleges belszervi-, krónikus betegségek, bizonyos műtétek utáni állapotok pontos megismerése, valamint az ellenjavallatok ellenőrzése).

Részletes leírás

    
Sensolite

Szénanátha, allergiás kötőhártya gyulladás, asztma, csalánkiütés nehezíti a mindennapokat. A Sensolite fényágyban töltött kezelések hatására könnyebben elviselhetőbbé és rövidebbé válhat a kritikus időszak, sőt  egyes esetekben tünetek teljesen meg is szűnhetnek. Az eredményesség érdekében a fényterápiát kúraszerűen javasolt igénybe venni, melyre szakorvosaink tesznek javaslatot.

Részletes leírás

      
Speciális étrendek

Szállodánk dietetikusa személyre szabott menükkel, étrendi tanácsokkal segít mind a fogyni vágyóknak, mind pedig azoknak, akik valamilyen egészségügyi problémával küszködnek. Az 1000 kalóriás diéta valójában egy fogyókúra, ahol a bevitt energia mennyiségét maximalizáljuk. Kúravezetőnk segítségével összeállított programban különböző fogyasztó-, salaktalanító kezelések is helyet kapnak, amit relaxációval érdemes kiegészíteni.

Részletes leírás

      
Tisztítókúrák    

Egyénre szabott tisztító kúráinkkal belső szervezetünk megújulása mellett könnyebben vehetjük fel a harcot a kilók ellen is. A lúgosító kúra és a kezelések komplex megoldást kínálnak. A sokszor  lemondással és erőfeszítéssel járó, mégis életerővel megajándékozó tisztítókúrák eredményeképpen testünk felfrissül és formásabbá válik, bőrünk feszesebb, üdébb lesz, és az így nyert vitalitás könnyebbé teszi az életünket.

Részletes leírás

         
© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany