Termálfürdő - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Termálfürdő -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501
Termálfürdő

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.9°C

Holnapi időjárás

-1°C - 1°C

Termálfürdő

A római korok hangulatát idéző termálfürdőben luxus körülmények között élvezhetik a hévízi víz jótékony hatását.  A 2 medence mellett 2 whirlpool-kád, egy pihenőterem s egy Kneipp-taposómedence is található, ahol reggelente ön is felfrissítheti magát egy pár perces hidegvizben, kavicsokon történő lépegetés után. A termálfürdőhöz kapcsolódik a hévízi gyógyászatban kiemelt fontosságú kezelés helyszíne, a súlyfürdő-terem, valamint a víz alatti masszázs-, hydroxeur-kádak.

 

A hévízi kúra igénybevételéhez előzetes orvosi vizsgálat szükséges, valamint a fürdőzés időbeli és mennyiségi igénybevételének pontos betartása. Javasolt tartózkodási idő egy alkalommal: max.30-40 perc. A termálvízben való fürdőzés után nem javasolt az alapos szappanos tisztálkodás mivel a különböző ásványi anyagok a bőrön keresztül szívódnak fel. Továbbá minden esetben egy-másfél órás pihenés kívánatos.

Foglalja le Tradicionális Hévízi Gyógykúra ajánlatunkat, hogy egészségét megőrizze és visszanyerje. A hagyományos gyógykezelések minden korosztály számára ajánlottak.  

 

Minden kedves vendégünknek lehetősége van kipróbálni az élményfürdő, uszoda, szauna-sziget és termálfürdő szolgáltatásait, abban az esetben is, ha nem szállóvendégünk.


Napi belépőjegy árak:

 

2017.12.23-ig: 2 900 Ft/fő/alkalom

2018.01.01-től: 3 000 Ft/fő/alkalom

 

Nyitva tartás: 07.00-18.00 / péntek és szombat 07.00-19.00

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany