mySPIRIT- egészségmegőrzés BIO és TERMÉSZETES alapanyagokkal.

Webshopunk folyamatosan bővülő kínálatában olyan termékeket talál, amelyek segítségével megteremtheti a harmonikus egyensúlyt az Önt körülölelő természettel.

Open/close

A gyógyulás védjegyes receptje a Carbonában - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

A gyógyulás védjegyes receptje a Carbonában Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
mySPIRIT- egészségmegőrzés BIO és TERMÉSZETES alapanyagokkal.
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

25°C

Holnapi időjárás

16°C - 29°C

A gyógyulás védjegyes receptje a Carbonában

2015. júl. 31.
A Tradicionális Hévízi Kúra hivatalos európai védjegyet kap! Hévíz legnagyobb szállodájaként a Carbona mindig is élen járt a helyi termálvíz nyújtotta gyógyító lehetőségek kihasználásában, így szállodánk is viselheti majd a Tradicionális Hévízi Kúra címerét. 

Hévíz legnagyobb szállodájaként a Carbona mindig is élen járt a helyi termálvíz nyújtotta gyógyító lehetőségek kihasználásában. Ezért szállodánk számára is nagy öröm, hogy a város a Tradicionális Hévízi Kúra hivatalos európai elismertetése érdekében önálló védjegyet hozott létre. Az érintett uniós intézmény jóváhagyása után így a Carbona is viselheti majd a Tradicionális Hévízi Kúra címerét. Az erről szóló minősítési oklevelet a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgató-helyettese, Pápai Zsuzsa, valamint executive spa és beauty menedzsere, Torhosi Tünde vette át Papp Gábor polgármestertől és Horváth Orsolyától, a Turisztikai Kft. vezetőjétől.

 

Pápai Zsuzsa vezérigazgató-helyettes kiemelte, hogy a Carbona nemcsak a kúrához szükséges orvosi háttérrel és gyógyászati infrastruktúrával rendelkezik, hanem több évtizede meghatározó képviselője a hévízi gyógyításnak, így méltán viselheti majd a Hévízi Tradicionális Kúra hivatalos címerét.

 

A Tradicionális Hévízi Kúra már hosszú idők óta vonzza a gyógyulni vágyók sokaságát. Az alapesetben két hetes időtartamú Hévízi Tradicionális Kúra összetevője a gyógyvíz mellett az iszapfürdő és a súlyfürdő, valamint masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, valamint hidroterápia is. A kiegészítő kezelések közé tartozik a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása. A kúrát kínáló intézmények minősítésében Dr. Major Zoltán, a Carbona sport és reumatológus szakorvosa is közreműködött.

 

Ajánlatunk: Tradicionális hévízi gyógykúra

 

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany