A gyógyulás védjegyes receptje a Carbonában - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

A gyógyulás védjegyes receptje a Carbonában Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

1°C

Holnapi időjárás

-4°C - 2°C

A gyógyulás védjegyes receptje a Carbonában

2017. júl. 31.

Örömhír számunkra, hogy szállodánk további két éven át büszkén viselheti a Hévízi Tradicionális Kúra védjegyet. A védjegy jogosultságát helyszíni szemle alapján állapította meg a szakmai bizottság. A felkészült orvosi háttér, a gyógyászati központ, a komplex egészségprogramok kitűnő alapot nyújtottak a pozitív elbíráláshoz.

Külön öröm számunkra, hogy a bíráló bizottságban orvosunk, dr. Kurth Géza is képviselte magát. 


Hévíz legnagyobb szállodájaként a Carbona mindig is élen járt a helyi termálvíz nyújtotta gyógyító lehetőségek kihasználásában. Hévíz városa a Tradicionális Hévízi Kúra hivatalos európai elismertetése érdekében 2015-ben önálló védjegyet hozott létre. Az érintett uniós intézmény jóváhagyása után a Carbona az elsők között kezdte el viselni a Tradicionális Hévízi Kúra címerét, melyet most további két évre megújított a bíráló bizottság. Az erről szóló minősítési oklevelet a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója, Müller-Pápai Zsuzsa, valamint Szabó Linda értékesítési vezető vette át Papp Gábor polgármestertől és Horváth Orsolyától, a Turisztikai Kft. vezetőjétől.

 

Müller-Pápai Zsuzsa vezérigazgató-helyettes kiemelte, hogy a Carbona nemcsak a kúrához szükséges orvosi háttérrel és gyógyászati infrastruktúrával rendelkezik, hanem több évtizede meghatározó képviselője a hévízi gyógyításnak, így méltán viselheti majd a Hévízi Tradicionális Kúra hivatalos címerét.

 

A Tradicionális Hévízi Kúra már hosszú idők óta vonzza a gyógyulni vágyók sokaságát. Az alapesetben két hetes időtartamú Hévízi Tradicionális Kúra összetevője a gyógyvíz mellett az iszapfürdő és a súlyfürdő, valamint masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, valamint hidroterápia is. A kiegészítő kezelések közé tartozik a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása. 

 

 

Ajánlatunk: Tradicionális hévízi gyógykúra

 

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany