Dr. Derm 25. jubileumi konferencia - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Dr. Derm 25. jubileumi konferencia Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

3°C

Holnapi időjárás

-1°C - 3°C

Dr. Derm 25. jubileumi konferencia

2017. máj. 03.

Jubileumi konferencián ünnepelt együtt a NaturMed Hotel Carbona és a Dr Derm

Magyarország vezető Thalasso terápiás centruma, a hévízi NaturMed Hotel Carbona adott otthont a Dr Derm 25. jubileumi konferenciájának április 23-24. között. Az eseményen a szállodát legrégebbi gyémánt fokozatú partnerré, Torhosi Tündét, a Carbona executive spa managerét pedig gyémánt fokozattal kitüntetett partnerré választották.

Az első hazai Thalasso Centrum megalapításának helyszínén, a NaturMed Hotel Carbonában rendezte meg a Dr. Derm jubileumi, 25. konferenciáját. A kétnapos rendezvényen dr Varju Gábor bőrgyógyász, kozmetológos főorvos, ügyvezető tartott szakmai előadásokat a bőrgyógyászat és a kozmetika határterületi témában. A rendezvényen a Thalion és a Jean d’Arcel professzionális kozmetikai márkák újdonságait mutatták be, valamint érdekes szakmai beszélgetéseket hallgathattak meg a résztvevők.
Torhosi Tünde, a Carbona executive spa managere „Együtt a sikerek útján” című előadásában a szálloda és a bőrgyógyászati központ több éve tartó sikeres együttműködését mutatta be. A mesterkozmetikus gyakorlati oktatóként is kiemelt szerepet játszott a Thalasso terápia magyarországi bevezetésében. Munkáját elismerve Torhosi Tündét a konferencián gyémánt fokozattal kitüntetett partnerré választották.A Carbonával hosszú ideje fennálló partneri kapcsolatot megköszönve az eseményen a legrégebbi gyémánt fokozatú partnerré választották a szállodát.

Dr. Varju Gábor, elmondta: 2004-ben a Carbonában rendezett konferencián indult el, és azóta is tart sikeres együttműködésük az ismert hévízi szállodával. Hozzátette: örül, hogy hozzájárulhattak a wellness-gyógy szolgáltatási paletta bővítéséhez, és a Carbona medical wellness hotellé válásához.

A NaturMed Hotel Carbona több mint egy évtizede végez Thalasso terápiás kezeléseket, és hazánkban ezeknek az exkluzív terápiáknak a zászlóshajójává, kiemelt szakértőjévé vált. Az elmúlt évtizedben a hotel vendégei összesen több mint 8 000 alkalommal vették igénybe a Thalasso arcpakolást, vagy például a Jean d’Arcel-KIT arckezelést és egyéb kozmetikai kezeléseket. A tenger gyógyító erejét felhasználó Thalasso terápiák újdonságainak bevezetésében is élen járt a hévízi Carbona: a szálloda vendégeit kényeztetik például a hidtratációt segítő, stresszoldó kalciumfürdők, az izmokat ellazító magnéziumpakolások, valamint a tavalyi évben bemutatott Oceans Secrets teljeskörő anti-aging arckezelés.


© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany