Együtt örülhetünk a színes, őszi programoknak - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Együtt örülhetünk a színes, őszi programoknak Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

4.9°C

Holnapi időjárás

-4°C - 1°C

Együtt örülhetünk a színes, őszi programoknak

2017. szept. 28.

Az őszi szünet is jól indul a család számára, hiszen az október 28-29-i hétvégére igen változatos programmal készültünk, ahol minden korosztály megtalálja a maga időtöltését. 


Október 28-án a Kis-Balaton néptáncegyüttes adja elő műsorát a Bálteremben, sőt, aznap a gyerekeknek külön meglepetésünk is lesz, 10-12 óra között éttermünk folyosójára hívjuk őket kreatív foglalkozásra. Vendégeink mindkét napon kedvükre gyönyörködhetnek az Attila étterembe vezető tágas folyosón megrendezett kézműves kiállításban is. A gyerekek a kiállítók segítségével kreativitásukat megcsillantva alkothatnak is. Október 29-én kalandos program kerül terítékre íjászbemutató formájában, ahol profik segítségével próbálhatjuk ki, milyen íjász válna belőlünk.

 

A hozzánk látogató gyerekek egyik kedvenc helyén, a Törpe Klubban ősszel is zajlik az élet. Október 28. és november 5. között délelőtt 9-től 13 óráig és délután 2-től 5-ig minden nap őszi kézműves foglalkozásokra hívjuk a kisebbeket, ahol az őszi természet ajándékait fedezhetik fel, tökfaragással, gesztenyebáb-készítéssel vagy levélnyomdával. 

 

A játékos tanulás a jelszó a szaunában is, mivel az őszi szünetben is folytatódnak szállodánk népszerű gyermek szaunaprogramjai. Október 28-án és 31-én is lehetőséget kínálunk arra, hogy a legkisebbek megismerkedjenek a szauna ősi hagyományaival, etikettjével, majd maguk is szaunamesterré váljanak.

 

Nézze meg őszi szünet ajánlatunkat és foglalja pihenését a család legnagyobb örömére!

 

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany