Kenuzni télen?! Igen, ez nem vicc! - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Kenuzni télen?! Igen, ez nem vicc! Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

1°C

Holnapi időjárás

-4°C - 2°C

Kenuzni télen?! Igen, ez nem vicc!

2017. dec. 01.

Egy igazán különleges programot ajánlunk a figyelmébe: a hévízi patakon ilyenkor lehet kenuval vízre szállni. Soha nem hallott még erről a patakról?


Nos, valójában nem is patak ez, hanem hivatalos nevén a Hévíz-lefolyó, mely aztán a Gyöngyös-patakba torkollik, az vezeti tovább a vizét a Zalába. A lefolyó patak vezeti el Hévízi-tó meleg vízének nagy részét, így a meleg víz miatt a patak még a legzordabb teleken sem fagy be. Más évszakban nem is érdemes itt kenuzni a sok zöld növény miatt, de amikor a levelek lehullanak, akkor magával ragadó, különleges atmoszféra és látvány várja a túrázókat.

Meseszép, ahogy a pára paplanként óvja a víz felszínét, amit ilyenkor is tavi rózsák díszítenek. Feltűnik a lápvidék a vízi madarakkal. Teljesen kezdők és gyerekek is bátran nekivághatnak! Ragadják meg az alkalmat, mert a körülbelül 4 órás könnyed evezés biztosan feledhetetlen élmény lesz!

Kollégáink készséggel segítenek a jelentkezés lebonyolításában, forduljanak hozzájuk bizalommal a guest relation pultnál!

 

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany