mySPIRIT- egészségmegőrzés BIO és TERMÉSZETES alapanyagokkal.

Webshopunk folyamatosan bővülő kínálatában olyan termékeket talál, amelyek segítségével megteremtheti a harmonikus egyensúlyt az Önt körülölelő természettel.

Open/close

Spa Renaissance - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Spa Renaissance Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
mySPIRIT- egészségmegőrzés BIO és TERMÉSZETES alapanyagokkal.
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

19°C

Holnapi időjárás

11°C - 26°C

Spa Renaissance

2017. ápr. 26.

A NaturMed Hotel Carbona küldetése a Spa Renaissance, vagyis az egészségtudatos életmód népszerűsítése. Nemcsak választ adunk egészségügyi problémáira, de a modern diagnosztika segítségével tükröt is tartunk vendégeink elé. Gyógykúráink mellett különböző diéták, böjtkúrák, számtalan masszázs-kúra, szaunavilág és egy 21. századi technológiával felszerelt szépségszalon várja azokat, akik a pihenés mellett egészségük megőrzésével, a megelőzéssel is foglalkozni szeretnének. Engedjék meg, hogy elkalauzoljuk Önöket a Carbona nemzetközi világába.


A világ egyik legkülönlegesebb termálvíz kincsére épült Hévízen, a NaturMed Hotel Carbona**** superior-ban megtalálja mindazt a kényeztetést és gyógymódot, amelyért más körbeutazza a világot. A Best Medical Spa díjas szállodában a spa kultúra és életmód-terápiák legjavát gyűjtöttük össze az indiai Ayurvédától a francia Thalasso terápián és német böjtkúrákon át az amerikai paleo étrendig. De kipróbálhatja nálunk a vadonatúj Termáljég Kúrát is, melynek gyökerei Japánból erednek! Munkatársaink vendégszeretete garantálja Önök számára az egyedülálló spa-élményt. Jöjjön el, és élvezze személyre szabott ajánlatainkat!


A tradicionális termálvizes balneológiai kúrák mellett a wellness és szépészeti kezelések óriási választéka vehető igénybe a szállodában európai szinten elismert szakemberek segítségével.


Nálunk a világ – Autentikus kúrák legjava a világ minden tájáról

A Carbonában egy helyen megtalálja mindazt a kényeztetést és gyógymódot, amelyért más körbeutazza a világot. Nem kell hosszú órákat repülnie és több hét szabaságot kivennie, hogy az Ön számára megfelelő kúrákat igénybe vehesse. A spa kultúra és életmód-terápiák legjavát gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket autentikus iskolák mesterei és terapeutái valamint szakorvosok mutatnak be a vendégek számára. 

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany