Hírlevél - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Hírlevél -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél

   
   
 


Évszakváltás idején

Olyan észrevétlenül tud elmúlni a nyár! A nap még erősen süt, az anyaföld még javában gondoskodik róla, hogy ízletes zöldségek és gyümölcsök kerüljenek az asztalunkra. Csupán a szirmukat bontó őszirózsák és a rövidülő nappalok jelzik az ősz közeledtét. Ám a következő hónapok  is számtalan lehetőséget kínálnak a pihenésre és a feltöltődésre! Várjuk önöket a csendesebbé váló hétköznapokon éppúgy, mint a hétvégéken, az őszi szünetben és az év végi ünnepek alatt.
 
 

Lesz még szünet!


Noha éppen csak most ért véget a vakáció, az előrelátó felnőttek már most készülnek az őszi szünetre. Mi is készítettünk egy - reményeink szerint - igen vonzó ajánlatot erre az időszakra. A megszokott félpanzió helyett teljes ellátással várjuk a családokat, így délben is büféasztalról választhatnak finomságokat a tányérjukra. A gyerekeket az oly népszerű Törpe Klub is várja!
 
 

Ínyenc módra


Az igazi finomságok megérdemlik, hogy nagy odafigyeléssel fogyasszuk el őket. A kulináris élmények szerelmeseinek készítettük "Goumet" ajánlatunkat. Gyertyafény mellett szolgáljuk fel a nagy odafigyeléssel összeállított és elkészített, négy fogásos vacsorát, amihez válogatott borokat kínálunk. Engedje meg, hogy az étteremben is kényeztessünk Önt!
 
 

Pezsgő szilveszterre készülünk


Kár lenne, ha lemaradna a szilveszteri foglalásokhoz igénybe vehető kedvezményünkről! Amennyiben 60 nappal az érkezését megelőzően foglal nálunk szobát, úgy 10 %-kal csökkentett összeget kell fizetnie. Ugyan október 30-ig van erre lehetősége, de a szabad szobák igen gyorsan elfogynak az ilyen kiemelt időszakokban, így érdemes minél hamarabb a tettek mezejére lépni!
 
 

Tovább fejlődünk


A minőség és a megbízhatóság jegyében évek óta törekszünk a megújulásra mind külsőségekben, mind a szolgáltatásaink sokszínűségében és minőségében. Ennek jegyében kezdjük el a szabadtéri élményfürdő átalakítását, melynek a munkálatai szeptember 19-től október 28-ig tartanak. A termálfürdő, az uszoda és a wellness medence ez idő alatt is zavartalanul üzemel.
 
 

Szépség orvosi segítséggel


Mostantól vendégeink orvos-esztétikai kezeléseket is igénybe vehetnek nálunk! Az egyéni problémákra fókuszálva - az apró ráncoktól a hegeken át egészen a körömgombáig - kínálunk megoldásokat. Orvosi konzultáció segít a döntésben, hogy a mezoterápia, a célzottan megválasztott hatóanyagokat tartalmazó injekciók vagy a profi lézer lesz a megfelelő választás.
 
 

Egyenes derékkal


Egész kicsi korunktól kezdődően extrém terhelés éri a gerincoszlopunkat, ami már fiatalon is panaszt, sőt fájdalmat okozhat. Spineliner állapotfelmérésünk segítségével megismerheti a gerincoszlopa valós állapotát. Az objektív adatok ismeretében könnyebb lesz megőrizni és helyreállítani az egészségét. Ebben segítenek ingyenes sportprogramjaink, köztük a preventív gerinctorna is.
 
  www.carbona.hu  |  +36 83 501 500  |  H-8380 Hévíz, Attila u. 1.  
Kövessen minket:  
Ha le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük, kattintson a linkre: Hírlevél leiratkozás
telefonszám / szobafoglalás e-mail
(00-36) 83/501-500, (00-36) 83/501-501 hotel@carbona.hu
cím web
H-8380 Hévíz, Attila u. 1. www.carbona.hu
Partner szállodánk:
Nyelvoktató partnerünk:
© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany