Büszkeségeink - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Büszkeségeink -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501
Büszkeségeink

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.2°C

Holnapi időjárás

-2°C - 1°C

Büszkeségeink

Mesterdosszié

A hévízi NaturMed Hotel Carbona magas színvonalú, több helyszínen és változatos stílusú vendéglátásának frontembere, F & B Igazgató helyettes beosztásban. Molnár Szabolcs alig 40 évén túl 2013 tavaszán átvehette a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által adományozott Mesteri címet.

A Mesteri-címmel most szakmailag magasabb osztályba lépő Molnár Szabolcs pályafutása során különböző versenyeken is sikerrel szerepelt, felszolgálóként, vendéglátós vezetőként. Egyéni és csapatmunkában több arany fokozat birtokosa (Gasztrorandevú, Szabó Levente Emlékverseny, Culinary Expo). Talán már megfogalmazhatja rövid üzenetét is az ifjú kollegáknak. Erre reagálva azt mondja , hogy a szakmájuk iránti elhivatottságukat ne csak érdeklődéssel és odafigyeléssel övezzék, hanem szakmai alázattal és szeretettel is töltsék meg. Figyelj, láss és tanulj!

Közeli tervei között a kreatív és használható ötletekre utal, a mindig újat és újat keresésre, a szállodába látogató vendégek érdekében. Hosszabb távon pedig? Az éttermi szakmát és a vendéglátást egyre magasabb színvonalon látni és azt érezni, hogy vendéglátósnak lenni megfelelő rangot jelent.

 

 

Magyar spa szakember Európa legjobbjai között

A nemzetközi turisztikai szakma ismét hazánkra figyel.

Torhosi Tünde kozmetikus mester, spa és wellness manager - a Spirit Hotel Thermal Spa spa supervisor-a, a NaturMed Hotel Carbona szépség szalonjának vezetője - „Blue Diamond” díjat nyert, melyet minden évben egy nemzetközi szakmai zsűri ítél oda Európa legkiemelkedőbb spa menedzsereinek. A professzionális egészségturisztikai szakembereket tömörítő szervezet, a Forum Hotel&Spa által alapított díjat csak az nyerheti el, aki folyamatos,magas színvonalú teljesítményével kitűnik a többi jelölt közül. A több hónapon át tartó szakmai megmérettetés végén tizennégyen jutottak a döntőbe, közülük kerültek ki a díjazottak. Ez az első alkalom, hogy magyar spa szakember ilyen rangos kitüntetést kapott. A párizsi Ritz Hotelben tartott díjátadó ünnepségen a kitüntetés átadásakor külön felhívták a figyelmet Torhosi Tünde hitvallására, miszerint „két ember között a legrövidebb út egy szívből jövő mosoly”. A kimagasló szakmai tudás mellett ez a hozzáállás, ez a belső indíttatás, a hit a munkájában, önmagában és a munkatársaiban emelte a magyar versenyzőt a többiek fölé. Az elismerés a hazai egészségturizmus valamennyi szereplője számára biztatást jelent, hogy az önbizalom, az elhivatottságés az őszinteség mindig meghozza a gyümölcsét. Immár nem csak kitűnő gyógyvizeink, minden igényt kielégítő, nemzetközileg elismert szállodáink, hanem kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberünk is helyet biztosít hazánknak Európa legjobb egészségturisztikai szereplői között.

 

 


II. Szauna Szeánsz® Oscar nyugat-magyarországi középdöntő

Szabó Zoltán továbbjutott a II. Szauna Szeánsz® Oscar nyugat-magyarországi középdöntőjében

2011. november 26-27-én Vonyarcvashegyen került megrendezésre a II. Szauna Szeánsz® Oscar nyugat-magyarországi középdöntője. A nyilvános versenyen a szakmai zsűri mellett a vendégek is pontozhatták a szaunamestereket. A jó hangulatban lezajlott versenyen különleges Szauna Szeánszokat® mutattak be a résztvevők. Szabó Zoltán a NaturMed Hotel Carbona szaunamestere „India rejtett kincsei” szeánsszal kápráztatta el a vendégeket, amely különleges indiai fűszeres sós testradírozásból állt.Az ötletet a Carbonában magas színvonalon működő Ájurvéda részleg adta számára.

A döntőbe továbbjutott szaunamesterek nyugat - Magyarországról:
Szabó Zoltán Hévizről a NaturMed Hotel Carbona szaunamestere, valamint
Tompek Attila Bükfürdőről a Büki Gógy- és Élménycentrum szaunamestere.

A Szauna Szeánsz® Oscar címet a verseny végén egyetlen egy szaunamester viselheti majd 1 éven keresztül. A döntőre 2012. február 25-26.-án kerülsor a büki Bükfürdö Gyógy- és Élménycentrumban.

Ezúton gratulálunk a kollégánknak, büszkék vagyunk Rád Zoli! Sok sikert kívánunk a februári döntőhöz, nagyon szurkolunk Neked!


© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany