Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.9°C

Holnapi időjárás

-1°C - 1°C

Spineliner

A Spineliner a hátfájás és gerinc problémák kivizsgálására és kezelésére, valamint az izom-ízületi rendszer számítógépes elemzésére, kezelésére alkalmas mechanoterápiás készülék.  A modern „csontkovács” berendezés elemző funkciója lehetővé teszi a gerinc csigolyáról csigolyára történő vizsgálatát. A készülék előnye és egyedisége, hogy külön elemzi a gerinc részeit – a nyaki, háti, ágyéki, keresztcsont táji régiót - és az eredményt grafikusan jeleníti meg.


A kezelés hatékony segítséget nyújt az ülőmunkát végzőknek, javítja a testtartást, fokozza a test és a szellem terhelhetőségét. A test különböző helyein jelentkező fájdalom, zsibbadás hátterében nagyon gyakran gerinc eredetű probléma áll, ami eredményezhet fülzúgást, székrekedést vagy akár fáradtságérzetet és álmosságot is.

 

A SpineLiner önmagában egy számítógéphez kötött, érzékelő szenzorral rendelkező fej/kalapács. A processzor által vezérelt kalapács pontosan szabályozott erősségű és frekvenciájú ütéseket ad le a vizsgált területre. A szoftver a szövetekből visszaverődő hullámokat érzékeli és felméri az adott gerincszakasz, szegmentum állapotát.

 

A SpineLiner kezelés egy speciális kezelőfejjel történik, melynek során a beszűkült mozgású szegmentumok mobilizálása válik lehetővé. Az automatizált folyamat és a hagyományos manuál terápia elve és célja megegyezik. A finoman vezérelt kezelés a folyamatos visszajelzés miatt biztonságos és kíméletes. Ha nem éri el a kívánt lazítást az adott szegmentumban, hanem megfeszíti azt, a készülék azonnal leállítja a fizikai behatást.

 

Terápiás felhasználási területei:

  • nyakfájás, nyaki mozgás korlátozottsága
  • hátfájás
  • derékfájdalom
  • fejfájás, fülzúgás, szédülés
  • ízületi mobilizálás
  • ízületek, ínak fájdalompontjainak kezelése
  • triggerpont terápia

A SpineLiner készülék használata abban az esetben ajánlott, ha nincs a gerinc különböző képleteiben (csigolyatest, kisízületek, porckorongok) nagyfokú strukturális elváltozás. A kezelés jól kombinálható egyéb balneoterápiás eljárásokkal.


A mérés és kezelés időtartama mintegy 30 perc.


Kezelések / Bérletek Árak Ft / Fő
Első orvosi diagnosztika + manuál terápia 17 900
További kezelés / manuál terápia / alkalom  8 000
5-ös kezeléscsomag 35 000
10-es kezeléscsomag 70 000
Kezelési idő: 30 perc

 


© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany