Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.9°C

Holnapi időjárás

-1°C - 1°C

Sóterápia

A sóterápia jótékony hatással bír az egész szervezetre, különösen a légzőrendszerre. Gyerekeknél és felnőtteknél is támogatja a betegségek megelőzését, a stresszoldást és a relaxációt. A sómelegedő és a sóbarlang segítséget nyújt az allergiás tünetek elkerüléséhez és csökkentéséhez. Gyógyít és regenerál.

A belélegzett sókristályok elősegítik a légző járatok öntisztulását.  Ezért nem csak az allergiások, de a dohányosok számára is kedvező a hatása.
Különösen hatékony alternatív segítség gyermekeknek, akik szervezete általában gyorsabban reagál a természetes gyógymódokra.

Szállodánkban a sóterápia jótékony hatását a sómelegedőben és a hideg levegőjű sóbarlangban is megtapasztalhatja.

Sómelegedő

Egy különleges hely a szauna-szigeten, ami a tengerpartra varázsolja Önt. A sómelegedőben szó szerint a sóban lépkedhetünk, akárcsak a homokos tengerparton, miközben a felszálló párás, sós, meleg levegő jótékony hatását élvezhetjük.
A sómelegedő segíti az immunrendszer és az idegrendszer harmonikus működését. A sókristály rezgései és negatív ionizációs ereje oldja a stresszel összefüggő betegségeket, nyugtatja az idegrendszert. A relaxációs hatást a kellemes zene és a színterápiás fények fokozzák. A sómelegedő gyermekek számára is ajánlott, főleg, hogy játék mellett biztosított a gyógyulás. Az apróságoknak ugyanis nem kell egy helyben ülni a terápia alatt, hanem akár „homokozhatnak’ is a sóban.

30 min 3.900 HUF


Sóbarlang
Azok számára, akik inkább a sóbarlangok eddig megszokott hideg klímáját kedvelik, a sótéglákból kirakott sóbarlang nyújt lehetőséget a relaxációra és gyógyulásra. Terápiás használata kedvezően befolyásolja a krónikus betegségek tüneteit, a náthát, hörghurutot, asztmát és az allergiás bőrbetegségeket.

30 min 3.900 HUF

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany