Aktuális ajánlatunk - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Aktuális ajánlatunk -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501
Aktuális ajánlatunk

Hírlevél feliratkozás

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Aktuális ajánlatunk

Corporate ajánlatunk

 

Szállodánk a vállalati partnereink számára nyújtott különleges ajánlatokon túl, az ott dolgozó munkatársaknak is kedvező lehetőséget biztosít a pihentető kikapcsolódáshoz. Jutalmazza meg dolgozóit egy kedvezményes pihenéssel, és erősítse lojalitásukat cége felé.

 

Kérje corporate ajánlatunkat kollégáinktól.
corporate@carbona.hu

 

 

Szeptemberre a nyári szabadságolásokat követően a cégek életében is visszaáll minden a régi kerékvágásba, ismét eljön a tréningek, meetingek ideje
.

Banquet Only – kedvezménnyel


Szállás nélküli rendezvények esetében fél napos terembérleti díjat számítunk egész napra, amennyiben vendégeik, dolgozóik egy főékezést is igénybe vesznek szállodánkban.

 

Kérje egyénre szabott ajánlatunkat kollégáinktól.

Rendezvények

 

Kivételes adottságunk például a 400 m² es, 3 részre szekcionálható bálterem, amely tökéletes helyszín akár 300 fős konferencia lebonyolítására is, valamint kisebb rendezvénytermeink, Rómeó és Júlia, melyek 75 és 108 m²- esek. Klimatizált konferencia- és szekciótermeinkben (10 - 300 fő) komplett technikai felszereltséggel, Wi-Fi internet kapcsolattal, valamint magasan képzett, mosolygós munkatársakkal várjuk Önöket!

Szállodánkról

 

A NaturMed Hotel Carbona****superior Hévíz szívében, a gyógyfürdőtől csupán 500 méterre, egy hatalmas, mediterrán hangulatú parkban található. A wellness- és gyógyászati kezeléseken túl rendezvények, tréningek és konferenciák számára is széles körű szolgáltatásokat kínálunk. A szakmai programok mellett nálunk különleges környezetben biztosított az ellazulás és feltöltődés. Kapcsolódjon ki a vizek világában! Szállodánk 1000 m² vízfelületettel rendelkezik, vendégeink helyben élvezhetik a következő szolgáltatásokat: nyáron szabadtéri-télen fedett élményfürdő, római stílusban újjáépített termálfürdő saját kútból feltörő gyógyvízzel, pezsgőfürdővel, valamint egy 25 x 12,5 méteres uszoda, szauna-szigettel (finn szauna, aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, textil szauna, merülő medence, hangulatos pihenőterem), wellness-medencével.

 

Érdeklődjön a corporate@carbona.hu e-mailen, vagy a 06 83 501 508 –as telefonszámon!

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany