Wellness - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Wellness -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501
Wellness

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.2°C

Holnapi időjárás

-2°C - 1°C

Wellness


 

Wellness kezelések

Wellness programunk keretében különféle masszázsokat, gyógynövényes és aromaolajokkal dúsított fürdőket, pakolásokat, a hideg- és melegterápiás kezeléseket valamint relaxációs módszereket kínálunk fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Segítségükkel eredményesebben felfrissülhetnek vagy éppen ellazulhatnak attól függően, hogy testük, szellemük mire vágyik a harmonikus egyensúly eléréséhez.

Részletes leírás

   
Thalasso terápia

A tengerből jövő szépség és gyógyítás. A thalasso terápia során különböző fürdőkkel, pakolásokkal és ezeket kombináló kezelésekkel kényeztetjük vendégeinket, amihez gyógyító és ápoló hatású tengeri anyagokat, algákat és iszapot használunk. Ezeket a thalasso terápiában élen járó Thal’ion cég biztosítja számunkra. Ez a vállalat a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algatelepén, a természetre és a környezetre figyelemmel dolgozza fel a legértékesebb algákat.

Részletes leírás

   
Beauty

A teljes megújulás érdekében egyedi megoldásokat kínálunk Esteticum Beauty Szalonunkban. Személyre szabott tanácsadással, bőrdiagnosztikai vizsgálattal és különleges kezelésekkel ápoljuk bőrét és közben lelkét is. Ötvözzük a francia eleganciát és a natúr kozmetikát.  Különleges eljárásokat is kínálunk, mint a fényterápiával és biorezonanciával ötvözött ultrahang terápia.

Részletes leírás

   
Sport és szabadidő

Szállodánkban számos térítésmentes mozgásforma közül választhatnak azok, akik nálunk pihennek. Szervezett kirándulásainkon gyalogosan vagy kerékpáron fedezhetik fel a környéket. A gyerekeket a Törpe Klub játékokkal, vetélkedőkkel és kreatív foglalkozásokkal várja. A helyi és a környékbeli kulturális programokat a szállodában szervezett előadóestek, zenés programok teszik teljessé.

Részletes leírás

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany