Beauty - Gyógyszálloda és wellness hotel Hévízen - NaturMed Hotel Carbona, Hévíz

Beauty -NaturMed Hotel Carbona, Hévíz Magyar Termék-Nagydíj
kapcsolat | megközelítés   
Choose language!
Online foglalás
Érkezés:  Távozás: 
Foglaljon online, vagy hívjon minket: +36 (83) 501 501
Beauty

Hírlevél feliratkozás

Mediacenter

   

Kövessen Minket

 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit luxus ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Időjárás

Jelenlegi viszonyok

2.9°C

Holnapi időjárás

-1°C - 1°C

Beauty


   mySPIRIT skincare

Az egészség iránti elkötelezettségen, valamint a természetes harmónia iránti tiszteleten alapul a mySPIRIT skincare filozófiája. Ez vezérelte a magyar szakembereket és befektetőket, amikor egy kényeztető, bio kozmetikai termékcsalád és egy egyedülálló kozmetikai kezelés megvalósítását tűzték ki célul.

   Egészséges szépség

A mySPIRIT skincare egyénre szabott, egyedülálló kozmetikai kezelés. Harmonizálja a bőrszövet működését, szorosabbra fűzve az indivídum és a természet közti harmonikus kapcsolatot. A mySPIRIT skincare kezelések során használt bőrápolók és illóolajok a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő biotermékek.

Arckezelések

Esteticum Beauty Salonunk minden igényt kielégítő szolgáltatásaival várja a szépülni vágyó hölgyeket és urakat. Az arckezelések választékában megtalálhatók a már általánosnak számító hidratáló, regeneráló, valamint fiatalító és bőrnyugtató arckezelések csakúgy, mint a mai legmodernebb kozmetikai gépekkel végzet különleges és exkluzív arc-, nyak-,  és dekoltázs kezelések.

Testkezelések

Az arc bőrének ápolása mellett szalonunkban különleges figyelmet szentelünk a különféle testkezeléseknek. A tengeri eredetű hatóanyagokat tartalmazó feszesítő kezelések, testtekercselések  vagy a Vacustyler és Celluloderm kezelések következtében a bőr láthatóan feszesebb, formásabb és egészségesebb lesz.

Kleanthous kezelések

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának sejtszállító molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m) hosszú távon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését –az a valódi angi –aging alapja.

További beauty kezelések

Az EsteticumBeautySalon kínálata nem lehetne teljes a fodrászat vagy manikűr-pedikűr szolgáltatásai nélkül. Az ápolt kéz vagy egy tökéletes frizura éppen olyan fontos szerepet kap a szépségápolásban, mint a kozmetikai kezelések. A technika legújabb vívmányát jelentő polarizált fényterápiás kezelés szintén megtalálható beauty részlegünkön. Segítségével kisgyermekek immunerősítésük, felnőtt vendégeink hosszú távú egészségük érdekében tölthetnek el értékes időt szalonunkban.

© copyriht 2010
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

NATURMED HOTEL CARBONA****superior

Partner szállodánk:

Bisnode tanusitvany